Slanketips & Fettforbrenning

Click here to edit subtitle

Slankepiller med ekstra fra grønne kaffebønner

Grønne kaffebønner er en effektiv slankeingrediens som finnes populære slankeprodukter som Tea Zero og Coffee Zero. Nå er denne ingrediensen også tilgjengelig i form av slankepiller og nederst på siden kan du lese om dette nye slankeproduktet som heter Green Coffee Extract. Først ser vil imidlertid litt på nærmere på hvordan grønne kaffebønner kan hjelpe deg ned i vekt.

 

Her kan du lese om bestselgeren CoffeeForte med grønn kaffe og grønn te

 

Hvordan virker grønne kaffebønner?

Studier viser at ekstrakt fra grønne kaffebønner virkelig kan utgjøre en forskjell og et årlig vekttap på mer enn 10 kilo skal være mulig ved hjelp av denne ingrediensen. Det skyldes blant annet at grønn kaffe inneholder virkestoffer som reduserer mengden karbohydrater som tas opp i kroppen og så omdannes til og lagres som kroppsfett. Videre skyldes det at grønne kaffebønner øker forbrenningen av kalorier og på den måten sørger for økt fettforbrenning.


Overbevisende studier

Grønn kaffe ekstrakt må kunne sies å være en naturlig ingrediens med godt dokumenter slankeeffekt. Blant annet ble det nylig publisert en amerikansk studie med en varighet på 22 uker som viser et betydelig vekttap. De overvektige personene som deltok i denne studien gikk i snitt ned mer enn 7 kilo og det gjorde de uten å endre livstil. Vekttapet kan dermed tilskrives at det fikk ekstrakt fra grønne kaffebønner.


I tidsskriftet Phytothérapie ble det publisert en Italiensk studie som også bekrefter at vi her har en effektiv slankeingrediens. Testdeltakerne som i denne studien som varte i 60 dager oppnådde nemlig et vekttap på omtrent 5 kilo og det var dobbelt så mye som kontrollgruppen. Videre kan det nevnes at både franske og nederlandske forskere har foretatt studier som bekrefter slankeeffekten fra grønne kaffebønner, samt at legen og programlederen Dr. Oz har laget et eget program om ekstrakt fra grønn kaffe. Her kan du se deler av programmet kalt The fat burner that works.


Dette gjelder ikke vanlig kaffe

På grunn av et vist koffeininnhold kan vanlig kaffe gi en minimal slankeeffekt, men det er ferske grønne kaffebønner som gjelder dersom du ønsker hjelp til slankingen. Det er nemlig slik at opptil 90 prosent av virkestoffene går tapt ved brenning av kaffebønner og dermed forsvinner det meste av effekten. Ferske grønne kaffebønner har med andre ord de naturlige virkestoffene intakte og det er derfor slankeeffekten blir så god.


Vil du forsøke slankepiller med grønn kaffe?

Slankeproduktet Green Coffee Extract er nå tilgjengelig for norske kunder og fordi grønn kaffe er en naturlig ingrediens kan dette selges reseptfritt. Bestilling kan du foreta på produktets norske nettsider og ved å følge linken nedenfor kommer du rett til et godt tilbud på Green Coffee Extract. Tilbudet medfører ikke bindingstid og dette produktet selges av en seriøs og norsk forhandler med lang erfaring i bransjen.


Her finner du beste pris på Green Coffee Extract