Slanketips & Fettforbrenning

Click here to edit subtitle

NediVekt - Slankepiller som virker

Dersom du har behov for å gå ned i vekt bør du definitivt forsøke NediVekt. Dette er nemlig slankepiller som kan vise til usedvanlig godt dokumentert effekt, noe som har gitt en unik godkjennelse fra Europeiske helsemyndigheter. Vi har presentert en rekke nyttige slanketips på dette nettstedet, men å benytte NediVekt er nok det beste av dem alle.


Om NediVekt

Dette er slankepiller som gir en betraktelig økt metthetsfølelse og som dermed gjør det mulig å slanke seg uten ubehaget som det å gå sulten medfører. Av den grunn vil naturligvis NediVekt øke muligheten for å lykkes med slanking. Videre inneholder dette kosttilskuddet virkestoff som demper søtsuget og dermed ytterligere øker muligheten for å lykkes. Ellers kan vi nevne at dette er et naturlig slankemiddel, samt at det er EU sitt svar på mattilsynet som har gitt den unike godkjennelsen for anbefaling til slanking. Det kan du lese mer om nedenfor og der finner du også info om dokumentasjon og virkestoffene i NediVekt. Mer informasjon finner du også på Salgssidene til NediVekt, hvor du også kan bestille disse slankepillene til redusert pris.


Om godkjennelsen

NediVekt er slankepiller som består av ingrediensene glucomannan og krom. Av disse er glucomannan den desidert viktigste og det er dette virkestoffet som har fått den unike godkjennelsen fra Europeiske helsemyndigheter. European Food Safety Authority har nøye gått gjennom studier på glucomannan og konkludert med at dette virkestoffet kan anbefales til slanking. Det er et stort kvalitetsstempel og faktisk første gang en slik godkjennelse gis.


Om Glucomannan

Glucomannan er naturlige kostfiber og som nevnt er dette den viktigste ingrediensen i NediVekt. I forhold til slanking har Glucomannan den effekten at det i magen tar til seg mye vann og sveller til en geleaktig masse. Denne massen sørger for økt metthetsfølelse og gir dermed svært gode muligheter for å lykkes med slanking. En rekke omfattende studier beviser denne påstanden, noe du kan lese mer om i artikkelen Slankesensasjonen glucomannan.


Krom

Krom er den andre ingrediensen i NediVekt og dette virkestoffet er først og fremst kjent for å dempe søtsuget. Videre finnes det noen studier som viser at krom gir økt fettforbrenning. Blant annet viste en 4-ukers studie omtalt på flere nettsider som «Harris chromium-studie» at krom gir økt forbrenning av kalorier, men forskere har enda ikke funnet ut hvorfor eller hvordan krom gir økt fettforbrenning. Videre er foreløpig ikke dokumentasjonen god nok og du bør derfor ikke forvente at NediVekt gir økt fettforbrenning. Det er da heller ikke en påstand produsenten har kommet med.


Vår konklusjon

Vårt slanketips er i denne omgang ganske enkelt å forsøke NediVekt. Det har det siste året dukket opp flere slankepiller som kan vise til godt dokumentert effekt, men foreløpig er glucomannan det eneste virkestoffet som har fått europeiske helsemyndigheter sin godkjennelse til å anbefales for slanking. Det tilsier enkelt og greit at dette er slankepiller som virker og som absolutt vil gi en merkbar slankeeffekt. Legg også merke til at dette er et slankemiddel som vil gi forholdsvis rask effekt da du vil spise mindre fra første dag. Nedenfor finner du mer informasjon og tilbud på NediVekt.


Her finner du tilbud på NediVekt