Slanketips & Fettforbrenning

Click here to edit subtitle

Er Rasvital et slankeprodukt som virker?

Er Rasvital er slankeprodukt som kan hjelpe deg ned i vekt uten at du endrer livsstil? Det spørsmålet skal vi forsøke å besvare i denne artikkelen hvor vi ser nærmere på dette slankeproduktet. Utgangspunktet for vår vurdering er ingrediensene benyttet i Rasvital og ikke minst den forskningen som er gjort på slankeeffekten fra disse ingrediensene.


Om Rasvital

Rasvital er et naturlig slankeprodukt og kan dermed selges reseptfritt her til lands. Videre er Rasvital er forholdsvis rimelig kosttilskudd som koster 299 kroner for en måneds forbruk. I tillegg kan du som ny kunde få en måneds forbruk gratis, dersom du benytter denne linken. Det nevnes også at tilbudet om en måneds gratis forbruk av Rasvital ikke medfører bindingstid. Når det gjelder slankeeffekt og ingredienser finner du informasjon om det i vår vurdering nedenfor.


Vår vurdering

Å vurdere et reseptfritt slankeprodukt betyr i utgangspunktet at tiden går med til å lære mest mulig om ingrediensene. På grunn av kostnadene finnes det nemlig studier på slike produkter og dermed må vi se på studier og annen forskning knyttet til de benyttede ingrediensene. Det har vi også gjort når det gjelder Rasvital og her finnes det en god del forskning som gir et godt grunnlag for å vurdere hvor effektivt dette slankeproduktet er. Her er vår vurdering av ingrediensene i Rasvital


Grønne kaffebønner

Dette er en av de tre aktive ingrediensene i Rasvital og det finnes en god del studier som gir et godt grunnlag for å vurdere slankeeffekten fra grønne kaffebønner. Felles for disse studiene er at de er positive og det finnes således liten grunn til å tvile på at denne ingrediensen virkelig gir en merkbar slankeeffekt. Blant annet har vi kommet over en 22 ukers studie hvor testpersonene i snitt gikk ned hele 7 kilo og det utelukkende ved hjelp av ferske grønne kaffebønner. Vi fant også en 12 ukers studie publisert i tidsskriftet Metabolic Syndrome and Obesity Journal hvor testpersonene i snitt gikk ned 7 kilo. Effekten fra grønne kaffebønner er for øvrig delvis økt forbrenning og delvis at mengden karbohydrater som tas opp i kroppen blir redusert. At Rasvital inneholder ekstrakt fra grønne kaffebønner må med andre ord sees på som et stort pluss.


Glucomannan

Rasvital inneholder også glucomannan som er et naturlig kostfiber utvunnet fra konjak-roten og slankeeffekten fra denne ingrediensen er det enkelt å vurdere. Det har nemlig Europeiske helsemyndigheter allerede gjort for oss og deres konklusjon er som følger. Glucomannan kan anbefales til slanking! Legg merke til at det er første gang en slik godkjennelse er gitt til et naturlig virkestoff og at godkjennelsen er gitt etter en meget grundig gjennomgang av studier og annen forskning. Effekten fra glucomannan er først og fremst en betydelig økt metthetsfølelse, men nye undersøkelser viser også at denne ingrediensen kan binde opp og fjerne fett. At Rasvital inneholder glucomannan gir et stort pluss i margen.


Bringebær keton

Dette er den siste av de tre aktive ingrediensene i Rasvital og muligens også den minst kjent. Riktignok har det blitt skrevet en god del om bringebær keton den siste tiden, men for det store flertallet er nok slanking og bringebær en ukjent kombinasjon. Bringebær keton er et molekyl som finnes i bringebær og dette er en antioksidant som blant annet gir smak. I forhold til slanking er det slik at bringebær keton øker frigjøringen av adiponektin i kroppen. Adiponektin er et proteinhormon som styrer et antall metabolske prosesser i kroppen som for eksempel glukosereguleringen og fettsyrekatabolismen, som i sin tur styrer fettforbrenningen. Blant studiene som støtter denne påstanden finner vi en studie omtalt på nettstedet examine.com og publisert i tidsskriftet Journal Life Sciences. At Rasvital inneholder bringebær keton må også kunne betegnes som positivt.


Med bakgrunn i studier på ingrediensene benyttet i Rasvital er vår vurdering at dette slankeproduktet vil gi en betydelig slankeeffekt. Grønne kaffebønner og glucomannan er sannsynligvis de to mest effektive slankeingrediensene som finnes og bringebær keton stiller ikke langt bak. Dersom du ønsker hjelp til slankingen er med andre ord Rasvital et godt valg.


Her finner du tilbud på Rasvital


Uansett hvor effektiv et slankeprodukt er vil det finnes grenser for hav du kan forvente. Å tro at du kan sitte i ro hele dagen, stappe i deg usunn mat og fremdeles gå ned i vekt blir med andre ord feil. Vi anbefaler derfor at du tar en titt på våre slanketips om du finner i menyen. Der finner du slanketips om alt fra trening til kosthold.


Her finner du tips om slankekaffe

Her finner du tips om flere produkter med glucomannan

Her finner du tips om Afrikansk Mango