Slanketips & Fettforbrenning

Click here to edit subtitle

Slankepiller - Hva virker?

Ved siden av trening er slankepiller en god mulighet til å oppnå økt fettforbrenning. Det er imidlertid ikke alle slankepiller som virkelig gir ønsket effekt og det kan være vanskelig å velge. I denne artikkelen finner du noen slanketips som forhåpentligvis kan hjelpe deg med å finne de beste slankeproduktene. Nederst på siden finner du noen anbefalte slankepiller.


Hvilke slankepiller virker?

Det finnes ingen fasit eller enkle svar på hvilke slankepiller som virker, men det er mulig å finne frem til de beste slankeproduktene og det er produkter som med stor sannsynlighet vil hjelpe deg  til økt fettforbrenning og vekttap. Etter vår mening er det to ting du bør vurdere før du kjøper slankepiller og det er ingredienser og dokumentasjon. Da tenker vi på slankepiller som selges lovlig i Norge. Slankeprodukter som er kjøpt i utlandet vil vi ikke under noen omstendigheter anbefale, mest fordi du aldri kan være sikker på hav du egentlig får i deg.

 

  • Les vår omtale av NediVekt
  • Les vår omtale av CoffeeForte
  • Les vår omtale av Rasvital
  • Les vår omtale av Glucomannan 
  • Les vår omtale av RedXForte
  • Les vår omtale av afrikansk mango
  • Les vår omtale av slankepakken
  • Les vår omtale av Chili Burner
  • Les vår omtale av Green Coffee Extract

 

Ingredienser og bevis

Helt sikre bevis på at slankepiller virkelig fungerer for alle er det nok dessverre umulig å finne. Men det finnes dokumentasjon og kliniske studier som beviser at enkelte slankepiller fungerer på det store flertallet. Vi kan for eksempel tenke oss en studie på et slankeprodukt hvor 200 personer deltar og hvor anerkjent fagpersonell står bak studien. Vi tenker oss så at resultatet ble et gjennomsnittlig vekttap på 6 kilo i løpet av 12 uker. En slik studie vil være et godt bevis på at dette slankeproduktet faktisk fungerer, men det beviser ikke at nettopp du vil få hjelp til økt fettforbrenning. Noen av personene i studiene vil nemlig etter all sannsynlighet ikke ha oppnådd vekttap, mens andre vil hå oppnådd et vekttap som er mye høyere enn 6 kilo.


Det betyr at uansett hvor godt dokumenterte slankepiller du velger, så kan ingen garantere at de vil gi deg økt fettforbrenning og ønsket vekttap. Men, det betyr også at du ved å velge veldokumenterte slankepiller etter all sannsynlighet vil få den hjelpen til slanking som du ønsker. Her er noen slankepiller og produkter med ingredienser som er godt dokumentert og som etter vår mening er blant de desidert beste.


Xenadril

Dette er slankepiller som i løpet av det siste året har blitt en skikkelig bestselger her til lands, noe som egentlig var forventet. Xenadril er nemlig et slankeprodukt som inneholder en rekke veldokumenterte og ikke minst effektive virkestoffer, kjent for sine slankende egenskaper. Faktisk inneholder Xenadril hele 11 klinisk testede slankeingredienser som kan hjelpe deg ned på flere måter. Det kan blant annet nevnes at dette er slankepiller som inneholder glucomannan, det eneste naturlige virkestoffer som har fått EU sin godkjennelse til å anbefales for slanking. Videre er dette slankepiller som inneholder guarana og mango, to godt dokumenterte ingredienser som er kjent for sin fettforbrennende effekt. Dette produktet selges ikke lenger. Som et vel så godt alternativ anbefaler vi CoffeeForte.


MetaBurn

Dersom du ønsker høyere fettforbrenning er MetaBurn et produkt du bør vurdere. Dette er nemlig slankepiller med flere veldokumenterte ingredienser. Da tenker vi først og fremst på grønn te og sjøplanten wakame som begge har vist seg effektive i forhold til slanking og forbrenning av fett. Flere studier og forskning viser at innholdet i grønn te både gir økt fettforbrenning og redusert opptak av kalorier. Anerkjente forskningsinstanser som Penn State og Geneva University er blant de som har utført disse studiene. Når det gjelder wakame inneholder denne sjøplanten virkestoffet fucoxanthin som både japanske og russiske forskere har bevist at gir høyere forbrenning av kalorier. Her kan du lese mer


NediVekt

Dette er slankepiller for deg som ønsker hjelp til å kutte kalorier. NediVekt er nemlig et slankende kosttilskudd som inneholder EU-godkjente glucomannan, en ingrediens som beviselig øker metthetsfølelsen både før og etter måltider. Nå kan du med andre ord slanke deg uten den demotiverende sultfølelsen og i tillegg er NediVekt tilsatt krom. Det er som kjent et mineral som hjelper mot søtsuget og dermed blir det langt enklere å unngå usunn småspising. Her kan du lese mer.Her er noen nyttige lenker om slankepiller

På siden denne siden finner du omtaler av flere slankeprodukter. Examine.com finner du mye nyttig info, men legg merke til at dette engelskspråklige nettstedet kan være noe tunglest. Noe mer lett leste artikler finner du på Dette norske nettstedet hvor du blant annet kan lese om en rekke slankepiller. Ellers anbefales nettsiden Fat Loss Pro.


Her finner du Slanketips


Kilder: vitamins.net -topratedfatburners.com - getdietsolutions.com