top of page

Afrikansk Mango - Effektiv Fettforbrenning

Afrikansk Mango er et spennende slankemiddel som er på god vei til å bli en bestselger også er til lands. Det skyldes nok i all hovedsak at dette er et meget veldokumentert slankeprodukt som gir økt fettforbrenning. I denne artikkelen finner du informasjon om hvorfor Afrikansk Mango anbefales til slanking.

Fakta om Afrikansk Mango

Afrikansk Mango er en frukt som kun vokser i deler av Kamerun og som inneholder unike proteinrike frø. Det er ekstrakt fra disse frøene med navnet Irvingia gabonesis som har vist seg effektive i forhold til fettforbrenning spesielt og slanking generelt. Afrikank Mangoer et slankemiddel som bygger på disse frøene og som dermed skiller seg klart ut fra en del mer useriøse og tvilsomme slankepiller. Da tenker vi på slankepiller som lover vekttap fordi de inneholder en hemmelig kombinasjon av en rekke forskjellige ingredienser som aldri oppgis. Det gjør det umulig å sjekke om slike slankeprodukter virkelig fungerer og det er naturlig å anta at leverandøren har noe å skjule. Det er altså ikke tilfelle med Afrikansk Mango som det er forholdvis enkelt, om enn tidkrevende å sjekke. Det har vi gjort og her presenterer vi resultatet.

Beviser

Å undersøke om et slankemiddel virker vil for vår del si å lete etter studier og annen forskning som er foretatt på det aktuelle slankeproduktet, samt på ingrediensene i dette. Det har vi nå gjort med Afrikansk Mango og på grunn av den store populariteten var det uvanlig enkelt å finne dokumentasjon som langt på vei beviser leverandøren/selgerens påstander. Vi presenterer her noe av den dokumentasjonen vi har kommet over. For øvrig henviser vi til kildene nederst på siden, samt til leverandøren som i motsetning til mange konkurrenter har gjort en skikkelig jobb med å henvise til studier.

Lovende studier

Vi nevner for ordens skyld at studier på Afrikansk Mango som regel vil si studier av Irvingia gabonesis uten at du behøver å henge deg opp i dette. Det viktige er naturligvis resultatene fra slike studier som viser at Irvingia gabonesis gir økt vekttap og dermed at Afrikansk Mango er et effektivt slankemiddel. En av disse studiene har blitt publisert på en rekke nettsted, blant annet den seriøse siden BioMed Central. Det er en grundig dobbeltblind-studie, noe som gir økt troverdighet da verken testpersoner eller fagpersonell vet hvem av testpersonene som fikk placebo og hvem som fikk ekstrakt fra Afrikansk Mango.

Studien varte i 4 uker og 40 testpersoner ble delt i to grupper som fikk grundig oppfølging, blant annet i form av vektkontroll, omfattende helsesjekker og blodprøver. Resultatet var oppsiktsvekkende og støtter lignende studier som viser at Afrikansk Mango er et effektivt slankemiddel. Testpersonene som fikk ekstrakt fra Afrikansk Mango oppnådde nemlig et vekttap som var 4 ganger så stort som kontrollgruppen. Det er et resultat som samsvarer med en annen og enda mer omfattende studie som gikk over 10 uker og som inkluderte 100 testpersoner. Vi nevner også en klinisk studie som ble foretatt i forbindelse med slankeproduktet Apidexin som blant annet inneholder ekstrakt fra Afrikansk Mango. Denne studien viste at testpersonene som fikk dette ekstraktet oppnådde et vekttap som var omtrent 12 kilo større enn det kontrollgruppen oppnådde.

Forsøk Afrikansk Mango

Dersom du har et reelt behov for vekttap anbefaler vi at du forsøker Afrikansk Mango. Det skyldes ikke populariteten og alle kjendisene som benytter dette slankemiddelet, men den usedvanlig gode dokumentasjonen som en rekke studier gir. Det skyldes også at Afrikansk Mango nå selges av en seriøs leverandør som fremstår med troverdighet og som tilbyr gode priser og betingelser.

Kildehenvisninger:

ncbi.nlm.nih.gov

dailymail.co.uk

uk.reuters.com

side2.no

slankeprodukt.org

gabonensisirvingia.com/

bottom of page