top of page

Slanketips For Raskt Vekttap

I denne artikkelen finner du slanketips om hvordan du kan lykkes med raskt vekttap og det finnes faktisk en rekke metoder du kan benytte deg av. Legg imidlertid merke til at for raskt vekttap reduserer mulighetene for varig slanking. Tipsene i denne artikkelen er med andre ord først og fremst ment for deg som av en spesiell grunn har behov fot å gå ned i vekt på kort tid, for eksempel i forbindelse med et bryllup eller lignende.

Slanketips 1 – Bruk Slankepiller

Slankepiller er et alternativ både til tradisjonell slanking, samt for å oppnå raskt vekttap. Det betinger imidlertid at du finner slankepiller med effektive virkestoff som gir dokumentert vekttap. Det betinger at du velger slankepiller med riktig effekt. Produkter som på sikt øker fettforbrenningen vil for eksempel ikke være til mye hjelp dersom målet er raskt vekttap. Den beste muligheten er å velge slankepiller som er vanndrivende og/eller som gjør det mulig drastisk å redusere mengden mat du spiser. Det skyldes at du naturlig nok vil oppnå vekttap nesten umiddelbart dersom du blir kvitt overflødig vann i kroppen. Når det gjelder matmengden finnes det slankepiller som sveller i magen og gjør det mett allerede før du spiser, noe du kan lese mer om i artikkelen Glucomannan. Her er noen slankepiller som vil gi vekttap forholdsvis raskt.

Slanketips 2 – Spis lite

Raskt vekttap kan du oppnå dersom du spiser lite, men legg merke til at du må spise svært lite for å oppnå betydelige resultater på kort tid. Legg også merke til at denne typen ekstrem slanking både kan gi bivirkninger i form av hodepine og trøtthet, samt føre til at du ikke får i deg de nødvendige næringsstoffene. Videre vil et svært lavt inntak av kalorier over tid føre til at basismetabolismen reduseres. For å lykkes med denne formen for vekttap kan som nevnt slankepiller være et godt alternativ, eventuelt kan du benytte forskjellige måltidserstatninger som inneholder få kalorier. Legge merke til at dette er et slanketips som ingen i utgangspunktet bør følge over tid, og at det kun nevnes i sammenheng med muligheter til raskt vekttap.

Slanketips 3 – Bruk en slankediett

Det finnes en del slankedietter som kan gi raskt vekttap, men legg merke til at slike dietter i utgangspunktet gir samme utfordringer som nevnt i tipset ovenfor. Det gjelder spesielt for slankekurer av typen VLCD (very low calorie diet). Da er nok en slankekur som Fat loss 4 Idiots et bedre valg både fordi den ikke medfører drastiske endringer i kostholdet. Enkelt forklart bygger denne dietten på en dokumentert slankemetode som kalles kaloriskifte, noe som skal gi raskt vekttap. 

Slanketips 4 – Trening og svette

Trening er et meget godt slanketips da all fysisk aktivitet som kjent gir økt fettforbrenning. Det er imidlertid begrenset hvor raskt du merker effekten i form av vekttap. Men, det er mulig å gå raskt ned i vekt kun ved hjelp av trening og da er det lange og til dels intense treningsøkter som gjelder. Noen dager med lange og tøffe fjellturer vil for eksempel gi et vekttap på rundt 1 kilo pr dag, men det betinger at du går med sekk og i mange timer. Husk at du må spise sunt og skikkelig dersom du driver hard trening, vekttapet vil komme uansett. Når det gjelder svette kan du naturligvis oppnå vekttap på meget kort tid, men det vil være høyst midlertidig og er ikke noe å satse på. Dersom du svetter mye bør du nemlig drikke mye vann for å unngå at forbrenningen reduseres som følge av dehydrering.

Slanketips 5 – Diverse

Vi har søkt litt på Google og lest en rekke engelskspråklige nettsider med slanketips om raskt vekttap og vi har kommet over en rekke forskjellige muligheter. De aller fleste er imidlertid forskjellige varianter av tipsene nevnt ovenfor og spesielt nevnes riktig valg av slankepiller som en god mulighet. Videre trekker mange frem at fett bør unngås da et gram fett inneholder dobbelt så mange kalorier som et gram karbohydrat. På mange nettsider nevnes det også at kaloriholdige drikkevarer og raskt vekttap er en dårlig kombinasjon da drikke gir lite metthetsfølelse og inneholder det som gjerne kalles tomme kalorier. Vi nevner også at mange tips går ut på at du bør spise frokost eller trene tidlig på morgen. Dette vil hjelpe deg med raskt vekttap fordi det får i gang fettforbrenningen.

bottom of page