top of page

Økt fettforbrenning med Fatburner Extreme

Er du på jakt etter slankepiller som kan hjelpe deg ned i vekt? Da bør du definitivt vurdere Powergym Fatburner Extreme. Dette er nemlig et slankemiddel som inneholder effektive slankeingredienser med til dels meget godt dokumentert effekt i forhold til slanking. Økt fettforbrenning, økt metthetsfølelse, samt en vanndrivende effekt er forøvrig det du kan forvente fra Fatburner Extreme.

Generelt om produktet

Fatburner Extreme er et reseptfritt slankeprodukt som likevel inneholder forholdsvis sterke virkestoffer, i følge produsenten faktisk de sterkeste virkestoffene som er tillatt for reseptfrie slankpiller her i Norge. I de neste avsnittene finner du informasjon om disse virkestoffene, samt om det som må betegnes som god dokumentasjon på slankeeffekten. Du finner også tilbud på Fatburner Extreme.

Men, først av alt tar vi med en opplysning som er viktig for aktive idrettsutøvere og andre som kan bli dopingtestet. Dette kosttilskuddet inneholder geranium, en ingrediens som i skrivende stund står på Wasa sin liste over forbudte stoffer. Det skyldes effekten fra denne ingrediensen og betyr ikke på noen måte at geranium er farlig/skadelig. Geranium er da også tillatt for salg i Norge, men det betyr at alle som risikerer å bli dopingtestet bør unngå dette slankemiddelet.

Økt fettforbrenning, med mer

De forskjellige ingrediensene som er benyttet i Fatburner Extreme gir som nevnt flere effekter i forhold til slanking. Det er imidlertid økt fettforbrenning som er den mest sentrale slankeeffekten og det er også denne effekten som er best dokumentert. Dette slankeproduktet inneholder nemlig både ekstrakt fra grønn te og chilipepper, to naturlige slankeingredienser som er kjent for sine fettforbrennende egenskaper. Ellers inneholder Fatburner Extreme ingrediensen krom som har vist seg å kunne dempe søtsuget, geranium som blant annet har sultdempende egenskaper, samt kalsium som er viktig for at kroppens skal kunne opprettholde en høy/god fettforbrenning.

Forsøke dette slankemiddelet?

I forhold til et ønske om økt fettforbrenning, fremstår Fatburner Extreme fra Powergym som et av de desidert mest effektive og beste dokumenterte slankeproduktene som selges reseptfritt i Norge. Fatburner Extreme fremstår med andre ord som et slankemiddel det absolutt er verdt å forsøke, men dette er ikke noen mirakelkur som kan gjøre hele jobben for deg. Du bør med andre ord kombinere disse slankepillene med mer fysisk aktivitet og/eller et redusert inntak av kalorier. I menyen finner du relevante slanketips. Her finner du tilbud på Fatburner Extreme (utgått)

NB: Salgskampanjen er avsluttet, men her finner du et effektivt slankeprodukt som også inneholder grønn te og chilipepper.

Dokumenterte slankeingredienser

Som nevnt inneholder Fatburner Extreme flere ingredienser med til dels meget godt dokumentert slankeeffekt. Nedenfor finner du en del eksempler på og henvisninger til studier og annen forskning som er foretatt på ingredienser benyttet i dette slankemiddelet. Egne studier for Fatburner Extreme finnes ikke, sannsynligvis fordi slike studier i utgangspunktet er meget kostbare.

  • En meget omfattende klinisk studie utført av forskere ved Geneva University viste at ekstrakt fra grønn te gir høyere forbrenning. Dette var grundig studie hvor testpersonene ble delt inn i tre grupper og så plassert i et lufttett kammer. Troverdigheten til denne studien er med andre ord meget god.
  • Det finnes flere studier som sterkt indikerer at ekstrakt fra chilipepper gir betydelig økt fettforbrenning. Mer informasjon om slankeeffekten fra chili, samt om relevante studier finner du i tidsskriftet Journal of Proteome Research, samt på nettstedet sciencedaily.com. Ellers anbefales artikkelen Could chillies help you slim? publisert i avisen dailymail.co.uk
  • Når det kalsium, anbefales artikkelen Weight-Loss Tip: Add Extra Calcium, publisert på det anerkjente nettstedet WebMD. Når det gjelder ekstrakt fra grønn te finnes det flere studier som støtter konklusjonen fra studien ved Geneva University. Flere av disse studiene er gjennomgått av forskere ved Penn State University, som konkluderte med at ekstrakt fra grønn te kan anbefales til slanking, blant annet grunnet økt fettforbrenning.

Sjekk våre tips om slankemiddel

Sjekk denne fettforbrenneren

Kildehenvisniger

capsiplex.com

examine.com

weightloss.about.com

diabetes.org

British journal of nutrition

arthritis-research.com

sciencedaily.com

livestrong.com

eastcoastinternational.ie

greenweightlosstea.com

American Journal of Physiology

phytomedicinejournal.com

wildflavors.com

Journal of Clinical Nutrition

bottom of page