top of page

Reduvekt - Et Veldokumentert Slankemiddel

Reduvekt er et effektivt slankemiddel som virkelig kan hjelpe deg ned i vekt. Det vil først og fremst skje gjennom økt fettforbrenning, men Reduvekt har også en dempende effekt på appetitten og reduserer derfor faren for overspising. I denne artikkelen ser vi nærmere på dette slankproduktet som inneholder veldokumenterte virkestoffer.

Fakta om Reduvekt

Ingrediensen i Reduvekt er sammensatt for best mulig slankeeffekt og det betyr at du får høyest mulig tillatt dosering av virkestoffene i dette slankemiddelet. Det skal gi effektiv fettforbrenning og dermed effektiv slanking. Litt mer presist vil Reduvekt gi økt forbrenning av kalorier, øke utskillelsen av fettceller fra kroppens fettlager, samt redusere sultfølelsen og søtsuget. Ingrediensene som sørger for denne effekten er ekstrakt fra grønn te, chili og acai. Det er som nevnt veldokumenterte ingredienser som gjennom en rekke studier har vist seg å gi vekttap.

Troverdighet

I neste avsnitt kan du lese om hvorfor Reduvekt er et anbefalt slankemiddel, men først noen ord om slankepiller du bør holde deg langt vekke fra. Det finnes nemlig mange slankepiller som lover deg raskt og stort vekttap, men som rett og slett må kunne kalles svindel. Slike slankepiller kjennetegnes gjerne av leverandør/selger ikke oppgir ingrediensene og heller ikke kan vise til konkrete studier og annen dokumentasjon.

En typisk annonse kan være at et slikt slankeprodukt inneholder 13 sjeldne krydder og at kombinasjonen av disse gjennom flere studier har vist å gi høy fettforbrenning. Problemet er at det verken oppgis hvilke sjeldne krydder det henvises til og heller ikke hvilke studier som angivelig beviser denne påstanden. Vårt viktigste slanketips er at du holder deg vekke fra slike slankepiller. Så lenge disse er kjøpt i Norge er de riktig nok ikke farlige, men de vil aldri hjelpe deg ned i vekt og er derfor sløsing med penger. Her finner du tips om valg av slankepiller.

Beviser for Reduvekt

Reduvekt må kunne sies å være det motsatte av den typen slankepiller vi nevnte ovenfor. Her oppgir nemlig leveranfør/selger ingrediensene og dermed kan alle som ønsker sjekke om dette virkelig er et effektivt slankemiddel. Det har vi gjort og nedenfor kan du se resultatet av våre undersøkelser som har gått ut på å sjekke en rekke engelskspråklige nettsted som publiserer studier og forskning på slankeprodukt og andre kosttilskudd.

Grønn te

Grønn te er muligens den best dokumenterte ingrediensen som benyttes i ulike slankepiller og en rekke studier beviser at virkestoffene i grønn te blant annet gir økt fettforbrenning. Blant annet ble det foretatt en klinisk studie ved universitet i Geneve som påviste økt forbrenning av kalorier ved inntak av ekstrakt fra grønn te. Videre finnes det en rekke andre lignende studer og en gruppe forskere ved det berømte Pennsylvania State University (Penn State) har gått gjennom en rekke av disse. Deres konklusjon var at grønn te gir økt fettforbrenning og således kan anbefales til slanking. Legg merke til at grønn te også har vist seg å redusere sultfølelsen og dermed redusere inntaket av kalorier. Ekstrakt fra grønn te finnes du som nevnt i Reduvekt som dermed må kunne sies å være et veldokumentert slankemiddel.

Chili

Som nevnt inneholder også Redvuekt virkestoff fra Chili som også skal gi økt fettforbrenning. Når det gjelder Chili er det en ingrediens som må kunne sies å være velkjent i slankesammenheng, blant annet fordi den setter fart på forbrenningen av kalorier. En rekke studier viser da også at du ved hjelp av chili kan øke forbrenningen med nærmere 300 kalorier hver dag, noe som i forhold til slanking er mye. Legg ellers merke til at Chili inneholder viktige næringsstoffer som C-vitamin og antioksidanter. Se kildehenvisninger nederst for utfyllende informasjon om studier på chili.

Acai

Også ekstrakt fra Acai er en viktig ingrediens i Reduvekt og ved siden av økt fettforbrenning har acai vist seg å kunne redusere stress. Det er faktisk viktig i forhold til slanking fordi stress kan føre til økt magefett, dårligere fettforbrenning, samt overspising. Vi nevner også at acai inneholder en rekke antioksidanter, omega-3-fett, proteiner, kostfiber og mineraler. Legg ellers merke til at acai på egenhånd neppe vil gi særlig effektiv slanking. Det finnes i alle fall ikke god dokumentasjon på dette. I kombinasjon med grønn te og chili utgjør imidlertid dette ekstraktet et effektivt slankemiddel i form av Reduvekt.

Et godt valg

Reduvekt fremstår etter vår oppfatning som et meget troverdig slankemiddel og det er en oppfatning vi bygger på studier foretatt av anerkjente institusjoner. Økt fettforbrenning og redusert inntak av kalorier er en god oppskrift på slanking og Reduvekt er således et godt valg for deg som ønsker hjelp til å bli kvitt overvekt. Benytt linken under for mer informasjon og et godt tilbud på Reduvekt.

Kamanjen for reduvekt er for tiden stoppet.

Kildehenvisninger

livestrong.com

eastcoastinternational.ie

capsiplex.com

examine.com

weightloss.about.com

University of California

University of Utah

bottom of page