top of page

Algodril - Et Effektivt Slankemiddel

Algodril er et populært slankeprodukt som kan hjelpe deg ned i vekt uten krevende slankedietter. Videre er Algodril et 100 prosent naturlig slankemiddel som inneholder flere effektive virkestoff med dokumentert effekt. Her er en kort gjennomgang av dette slankeproduktet. Nederst på siden finner du tilbud på Algodril.

Om Algodril

Dette kosttilskuddet inneholder hele 13 forskjellige krydder og er som nevnt et naturlig slankemiddel. Som du kan lese om i de neste avsnittene har flere av disse krydderne vist seg å ha en god slankeeffekt også når de inntas for seg selv og med Algordril viser studier at man har lykkes med å forsterke denne effekten. Det er med andre ord ikke bare ingrediensene i seg selv, men også måten de er satt sammen på som gjør Algodril til et effektivt slankemiddel.

Om slankeeffekten

De 13 virkestoffene har forskjellige egenskaper i forhold til slanking og dermed er Algodril et slankemiddel med flere virkeområder. Den viktigste effekten er økt fettforbrenning som en rekke av disse ingrediensene gir. Nærmere bestemt vil det si at virkestoffene i Algodril både stimulerer metabolismen og dermed gir økt forbrenning av kalorier, samt at de samme virkestoffene sørger for at mer fett blir frigjort fra kroppens fettceller. Fennikel er en av ingrediensene som gir økt fettforbrenning. Videre er økt metthetsfølelse, samt en vanndrivende effekt det du kan forvente med Algodril slankemiddel. Sistnevnte er effektivt for deg som ønsker et raskt vekttap.

Om dokumentasjonen

Produsenten viser til en studie som virker svært lovende, men for å kunne gjøre opp vår egen mening om Algodril har vi brukt mye tid på å finne studier foretatt på de forskjellige krydderne som finnes i dette slankeproduktet. I neste avsnitt finner du noen eksempler på den dokumentasjonen vi har funnet. Tysk- og engelskspråklige nettsider er vår informasjonskilde, fordi det foretas svært lite forskning på slankepiller her til lands. Vi presiserer at vi kun har undersøkt noen av ingrediensen i Algodril, noe som skyldes at denne nettsiden drives på hobbybasis og det er svært tidkrevende å finne denne typen informasjon.

Noen eksempler

Kanel et en av ingrediensene i Algodril og det finnes flere studier som viser at kroppen vår øker forbrenningen av kalorier ved inntak av kanel. Det finnes også publiserte studier som viser at kanel har en positiv og regulerende effekt på blodsukkernivået, noe som gjør det enklere å bli kvitt overvekt. Videre er Salvie og Rosmarin to krydder som finnes i Algodril og som har vist seg effektive i forhold til slanking. Rosmarin har blant annet den effekten at du får økt metthetsfølelse og økt fettforbrenning. Vi nevner også Fennikel som er blant de mest effektive virkestoffene i Algodril. Flere studier viser nemlig at ekstrakt fra denne grønnsaken virker vanndrivende, gir økt forbrenning av kalorier, samt frigjør fett fra kroppens fettlager.

Våre Kilder

Som nevnt har vi gått gjennom en rekke tysk- og engelskspråklige nettsider som omtaler virkestoffene i Algodril og her er det viktigste kildene. Studier på Fennikel og slanking er blant annet foretatt ved Eulji Universitetet i Sør Korea og ved Thuringian State Institute of Agriculture i Tyskland. Studier på Rosmarin er foretatt ved Nestle Research Center, men sstudier på Salvie blant annet er publisert på nettstedene Livestrong og Wikipedia. Når det gjelder studier på kanel er disse blant annet publisert på sidene til Diabetes Care. Nederst på siden finner du nettadressene/lenker.

Produktet er utgått

Kilder

livestrong.com

care.diabetesjournals.org

safeslimming.co.uk

womenfitness.net

webmd.com

slankeprodukt.org

bottom of page