top of page

48 Slanketips for bedre Fettforbrenning del 4

Slanketips 36

Å spise bønner er et godt slanketips. Denne matvaren inneholder nemlig mye fiber som både sørger for en langvarig metthetsfølelse og et velfungerende fordøyelsessystem. I tillegg viser studier at bønner inneholder proteiner som gir økt fettforbrenning.

Slanketips 37

Av og til vil de aller fleste gå glipp av planlagte treningsøkter. Da er det viktig å unngå dårlig samvittighet og ikke miste motet. Det er lov å ta treningsfri så lenge du raskt vender tilbake til dine nye og gode treningsrutiner.

Slanketips 38

I følge American Society for Nutrition er sterk mat og sterke krydder et godt slanketips som gir økt fettforbrenning. Faktisk viser studier at riktige mengde chilipepper kan gi en økt forbrenning på mer enn 200 kalorier hver dag, noe som tilsvarer en halvliter Cola. I tillegg vil sterk mat kunne dempe sultfølelsen og redusere mengden mat du spiser. Her finner du slankepiller med Chili.

Slanketips 39

Langrenn er en effektiv treningsform for de av oss som tenker slanking. I tillegg er det en trivelig form for fysisk aktivitet som for mange er lystbetont. Treningsstudio og rollerblades med staver er også gode alternativer for oss som ønsker økt fettforbrenning.

Slanketips 40

Kunnskap kan faktisk gi økt fettforbrenning. Da tenker vi for eksempel på kunnskap om hvilke former for trening som gir høyest kaloriforbruk. Sjekk vår meny for flere tips og fakta om slanking og fettforbrenning.

Slanketips 41

Å sitte oppreist i en korrekt sittestilling er et slanketips vi har funnet i flere amerikanske artikler. Tanken bak dette er enkelt og greit at det å sitte skikkelig krever krefter og dermed fører til økt forbrenning av kalorier.

Slanketips 42

I følge britiske og amerikanske studier er det å spise havregryn til frokost et godt slanketips. Disse studiene viser nemlig at personer som spiser havregrøt har høyere fettforbrenning enn de som spiser lyse brødvarer.

Slanketips 43

Med tanke på slanking kan det svare seg å vente med treningen til to timer etter at du har spist. Enkelte studier indikerer i alle fall at det skal kunne gi en noe høyere fettforbrenning.

Slanketips 44

Det å spise fett kan faktisk hjelpe deg ned i vekt, vel å merke dersom du spiser riktig fett som for eksempel laks. Selv om studier viser at såkalt sunt fett kan gi økt fettforbrenning, bør du likevel alltid ha det totale kaloriinntaket i bakhodet.

Slanketips 45

Slankepiller av typen CLA er kjente for de fleste og en rekke studier indikerer at tilskudd av CLA kan utgjøre en forskjell. Det finnes for øvrig også andre slankeprodukter som beviselig gir økt fettforbrenning og som er mer effektive enn CLA, for eksempel grønn te.

Slanketips 46

Lange treningsøkter betyr at kroppen behøver mye energi og dermed forbrenner en god del kalorier. I tillegg mener eksperter at lange treningsøkter med lav og moderat intensitet gir ekstra høy fettforbrenning. Det skyldes at kroppen da bruker en større andel fett som brensel.

Slanketips 47

En reduksjon i inntaket av kalorier vil i utgangspunktet føre til at kroppen bruker mer fett som drivstoff. Men, husk at kroppen tilpasser forbrenningen til kaloriinntaket og at for lite mat derfor kan føre til redusert fettforbrenning. Tips om et sunt kosthold finner på nettsidene til Helsedirektoratet.

bottom of page