top of page

Coffee Zero - For bedre Fettforbrenning

Coffee Zero er en spesiell kaffe som har vist seg å være et effektivt slankemiddel. Det skyldes først og fremst at denne slankekaffen inneholder er ekstrakt fra grønne kaffebønner som i følge flere studier gir økt fettforbrenning. I denne artikkelen ser vi nærmere på Coffee Zero, på dokumentasjon, på effekten du kan forvente, samt på hvor du kan kjøpe Slankekaffe.

Fakta om Coffee Zero

Det som gjør Coffee Zero til en effektiv slankekaffe er de grønne kaffebønnene. Nå kan også vanlig kaffe gi effekt i forhold til økt fettforbrenning, noe som skyldes at koffein blant annet øker utskillelsen av fettceller fra kroppens fettlager. Denne effekten er imidlertid liten og kan ikke sammenlignes med effekten fra Coffee Zero som inneholder klorogensyre. Det er et virkestoff som finnes i grønne kaffebønner og som går tapt ved brenning av vanlig kaffe. Der er med andre ord de grønne kaffebønnene som først og fremst gjør Coffee Zero til et effektivt slankemiddel.

Om Slankeeffekten

Nøyaktig hvordan et slankeprodukt virker er muligens ikke det mest spennende, men vi tar med noen ord om hvilken effekt du kan forvente fra Coffee Zero. Studier og dokumentasjon på denne effekten finner du i de neste avsnittene. Når det gjelder effekten er fettforbrenning et nøkkelord, da ekstrakt fra grønne kaffebønner først og fremst har vist seg å gi økt forbrenning. Sammen med sultdempende effekt er egentlig det svaret på hvordan denne slankekaffen kan hjelpe deg ned i vekt. Vi nevner også at koffein som nevnt gir en viss effekt i form av å frigjøre fett, samt noe økt energi og prestasjonsevne. Det er imidlertid ikke effekter som er unike for Coffee Zero.

Om dokumentasjonen

Som nevnt viser flere studier at klorogensyre som finnes i grønne kaffebønner vil gi økt fettforbrenning. Da grønne kaffebønner er den viktigste ingrediensen i Coffe Zero må vi kunne si at disse studiene også gjelder for denne slankekaffen. Studier på koffein tar i ikke med i denne omgang, først og fremst fordi koffeinmengden i kaffe i vil gi veldig stor effekt i forhold til slanking. Nedenfor finner informasjon om et par på studier på grønne kaffebønner i forhold til vekttap, for ytterligere informasjon henviser vi til kildene nederst på siden.

Bedre en grønn te

En av studiene på grønne kaffebønner og slanking finner du publisert på det seriøse nettstedet BioMed Central og denne studien har også fått positiv omtale på nettsidene til Discovery Channel. Der presiserer lederen for studien, Hiroshi Shimoda at grønne kaffebønner gir bedre slankeeffekt enn grønn te og at du kan forvente økt fettforbrenning dersom du benytter ekstrakt fra disse kaffebønnene som du får gjennom Coffe Zero. Grønn te er for øvrig en meget godt dokumentert ingrediens som blant annet benyttes i andre slankeprodukt som du kan lese mer om på siden kosttilskudd-helsekost.com

En annen studie finner du publisert på en rekke nettsted (se kildehenvisninger). Det er en forholdvis omfattende studie som varte i 8 uker og som også viser at Coffee Zero er et effektivt slankemiddel. Testpersonene i denne studien fikk ekstrakt fra grønne kaffebønner og de foretok ikke endringer i kosthold eller fysisk aktivitetsnivå. Resultatet som var et vekttap på nesten 6 prosent av kroppsvekten kan således tilskrives grønne kaffebønner og det er et oppsiktsvekkende stort vekttap, spesielt fordi nesten hele vektreduksjonen besto av fett. Konklusjonen er at grønne kaffebønner og dermed Coffee Zero gir økt fettforbrenning.

Verdt er forsøk

Dersom du ønsker hjelp til økt fettforbrenning og vekttap, så er absolutt Coffee Zero et slankemiddel du bør forsøke. I tillegg til dokumentert effekt er nemlig dette et slankeprodukt som selges av en seriøs leverandør og som er forholdsvis rimelig med en pris på 299 kroner for en måneds forbruk. Legg merke til at Coffeee Zero selges med en abonnementsordning, men at det ikke finnes noen bindingstid og dersom du mot formodning ikke skulle være fornøyd kan du således si opp abonnementet n år du måtte ønsker. Mer informasjon om Coffee Zero, samt et godt tilbud på dette effektive slankemiddelet finner du ved å benytte linken nedenfor.

Vi anbefaler Coffee Forte som både inneholder grønn kaffe og grønn te, noe som gir en enda bedre slankeeffekt. Les om Coffee Forte her

Kildehenvisninger:

dsc.discovery.com

sourcewire.com

biomedcentral.com

wildflavors.com

slankeprodukt.org

bottom of page