top of page

Slanketips for økt Fettforbrenning

Det finnes mange metoder og muligheter for deg som ønsker økt fettforbrenning. Mange av disse er naturligvis tilknyttet forskjellige former for trening, men det eksisterer også andre nyttige hjelpemidler i kampen mot overvekt. Slanketips og fakta knyttet til fettforbrenning og trening finner du i menyen. Her er noen slanketips om andre muligheter til å forbrenne mer fett. Husk at økt fettforbrenning gjennom trening bare er en av tre muligheter til å lykkes med slanking. De to andre er redusert inntak av kalorier, samt slankepiller og andre slankeprodukt.

Slanketips 1 - Frokost

Å få i seg frokost hver dag har i flere undersøkelser vist seg å ha positiv effekt både i forhold til slanking generelt og i forhold til fettforbrenning spesielt. Det er hovedsakelig tre årsaker til at frokost er et godt slanketips. For det førte viser en stor studie publisert på flere nettsted at et stort flertall av de som lykkes med varig vekttap spiser regelmessig frokost. For det andre antas det at et tidlig måltid setter i gang forbrenningen av kalorier, en forbrenning som har gått på tomgang mens du sov. For det tredje hevder mange eksperter at en noenlunde sunn frokost vil redusere sultfølelsen resten av dagen.

Slanketips 2 - Grønn Te

En rekke studier foretatt ved anerkjente institusjoner som Penn State og Geneva University viser at grønn te gir økt fettforbrenning. Enkelte studier viser faktisk at virkestoffene i grønn te alene kan øke forbrenningen med ca 6000 kalorier per mnd, noe som nesten tilsvarer et kilo kroppsfett. I tillegg til økt fettforbrenning er redusert appetitt og redusert opptak av kalorier også fordeler du kan oppnå. Grønn te eller slankepiller som inneholder virkestoffene fra grønn te er med andre ord et godt slanketips. Dette slankemiddelet inneholder grønn te

Slanketips 3 - Trening

Trening er og blir den beste muligheten til økt fettforbrenning. Legg merke til at du kan velge mellom alt fra turgåing og hagearbeid til spinning og styrketrening. All trening og alle former for fysisk aktivitet vil nemlig gi økt fettforbrenning. Hvor stor effekt trening gir i forhold til slanking vil blant annet avgjøres av intensitet og mengde, samt av dine fysiske forutsetninger. I menyen finner du artikler med slanketips om trening og fettforbrenning og der kan du blant annet lese om hvorfor styrketrening er effektivt dersom du ønsker varig vekttap. Her kan du lese om svømmetrening.

Slanketips 4 - Drikk vann

Det finnes flere årsaker til at det å drikke vann er et godt slanketips og en av disse er at du sannsynligvis vil oppnå økt fettforbrenning. Det er en tysk studie som kom til denne konklusjonen som mer nøyaktig går ut på at du i en kortere periode etter å ha drukket vann vil oppnå en økt forbrenning på om lag 30 prosent. En del av konklusjonen til denne studien var at du gjennom å drikke 1,5 liter vann hver dag vil øke forbrenningen med drøyt 17 000 kalorier per år. I tillegg har vann andre positive effekter i forhold til slanking. Da tenker vi først og fremst på at vann demper sultfølelsen og at dehydrering faktisk kan føre til redusert fettforbrenning.

Slanketips 5 - Grønne Kaffebønner

I tillegg til grønn te er grønne kaffebønner en av de få ingrediensene fra slankepiller som kan vise til en rekke lovende studier og god dokumentasjon. Forskning har vist at virkestoffene i grønne kaffebønner gir økt fettforbrenning og det er da først og fremst virkestoffet klorogensyre vi tenker på. Anerkjente nettsted som BioMedCentral og Discovery Channel har omtalt noe av disse studiene og de kommer med positive uttalelser i forhold til grønne kaffebønner og effekten i forhold til slanking. Hvor stor effekt du kan forvente har vi ikke grunnlag for å uttale oss om, men en av studiene omtalt på de nevnte nettsteder viser at grønne kaffebønner gir en økt fettforbrenning som er tilsvarende eller bedre enn fra Grønn te. Slankeprodukter med virkestoff fra grønne kaffebønner er med andre ord et slanketips det kan være verdt å se nærmere på. Dette produktet inneholder både grønn te og grønne kaffebønner.

Her finner du 48 slanketips

Her finner du tips om hva du bør unngå

Her finner du tips om slankemat

bottom of page