top of page

Slankepiller med grønn kaffe ekstrakt

Grønne kaffebønner er en effektiv slankeingrediens som finnes populære slankeprodukter som Skinny Coffee og Coffee Zero. Nå er denne ingrediensen også tilgjengelig i form av slankepiller og nederst på siden kan du lese om dette nye slankeproduktet som heter Green Coffee Pure. Først ser vil imidlertid litt på nærmere på hvordan grønne kaffebønner kan hjelpe deg ned i vekt.

Hvordan virker ekstrakt fra grønn kaffe?

Studier viser at slankepiller med grønn kaffe virkelig kan utgjøre en forskjell og et årlig vekttap på mer enn 10 kilo skal være mulig ved hjelp av denne ingrediensen. Det skyldes blant annet at grønn kaffe inneholder virkestoffer som reduserer mengden karbohydrater som tas opp i kroppen og dermed dannes det mindre kroppsfett. Videre skyldes det at grønne kaffebønner øker forbrenningen av kalorier og på den måten sørger for økt fettforbrenning.

Overbevisende studier

Grønn kaffe ekstrakt må kunne sies å være en naturlig ingrediens med godt dokumenter slankeeffekt. Blant annet har både norske, italienske og amerikanske forskere påvist slankeeffekten og en av studiene ble publisert i tidsskriftet Phytothérapie. I denne 60-dagers studien ble deltakerne delt i to grupper. Gruppen som fikk grønn kaffe ekstrakt gikk i snitt ned omtrent 5 kilo, mens gruppen som fikk et placebo gikk i snitt ned omtrent 2,5 kilo. Slankepiller med grønn kaffe kan med andre ord fordoble vekttapet.

En norsk studie omtalt i flere medier viste nesten identisk resultat og vi tar også med en studie foretatt ved University of Maine (Department of Food Science and Human Nutrition). I denne studien fikk deltakerne tilskudd med grønn kaffe og de skulle ikke gå på diett eller være mer fysisk aktive. Vekttapet på 0,5 kilo pr uke kan med andre ord utelukkede tilskrives grønn kaffe ekstrakt.

Dette gjelder ikke vanlig kaffe

På grunn av et vist koffeininnhold kan vanlig kaffe også gi en viss slankeeffekt, men det er ferske grønne kaffebønner som gjelder dersom du ønsker hjelp til slankingen. Det er nemlig slik at opptil 90 prosent av virkestoffene går tapt ved brenning av kaffebønner og dermed forsvinner det meste av effekten. Ferske grønne kaffebønner har med andre ord de naturlige virkestoffene intakte og det er derfor slankeeffekten blir så god.

Vil du forsøke slankepiller med grønn kaffe?

Slankeproduktet Green Coffee Pure er nå tilgjengelig for norske kunder og fordi grønn kaffe er en naturlig ingrediens kan dette selges reseptfritt. Du kan kjøpe Green Coffee Pure fra denne nettbutikken og det til en pris fra 299 kroner for en måneds forbruk. Legg merke til at dette er sterke slankepiller med mye grønn kaffe. Legg også merke til at dette er en seriøs nettbutikk som tilbyr rask og diskret levering, samt sikre betalingsløsninger.

bottom of page