top of page

Virker MyoBurn mot overvekt?

Virker slankepiller? MyoBurn, virker det? Dette er vanlige søkefraser på Google og svarene skal vi forsøke å gi deg i denne artikkelen. Vi begynner like godt med konklusjonen som er at MyoBurn virker. Dette er slankepiller med dokumenterte ingredienser som beviselig gir økt fettforbrenning, noe du kan lese mer om i de neste avsnittene.

Kort om slankeeffekten

Økt fettforbrenning er det du først og fremst kan forvente fra MyoBurn som bidrar til dette på flere forskjellige måter. Blant annet økes andelen fett som forbrennes, kaloriforbruket blir høyere og hvitt fett blir omdannet til brunt fett. Forklaringen på hvorfor sistnevnte er viktig finner du under avsnittet om chili. Legg ellers merke til at MyoBurn også virker på en annen måte, nemlig gjennom å motvirke søtsuget som ødelegger slankingen for så mange.

Vil du forsøke MyoBurn?

Det å forsøke MyoBurn er et godt slanketips og dette slankeproduktet selges av en seriøs forhandler. Fra deres nettbutikk kan du enkelt og trygt kjøpe MyoBurn som er et reseptfritt slankemiddel. MyoBurn er et relativt nytt slankeprodukt som er utviklet av en norsk autoritet og her får du virkelig valuta for pengene. En måneds forbruk koster nemlig kun 298 kroner og du får i skrivende stund 33 prosent rabatt ved bestilling av tre måneders forbruk av MyoBurn.

Godt dokumenterte ingredienser

Med litt innsats og tålmodighet, så er det mulig å finne mye informasjon om slankeingredienser, forskning og annen relevant dokumentasjon. Det gjelder i aller høyeste grad for ingrediensene i MyoBurn som har vært populære blant forskere fra en rekke land. Nedenfor finner du er kort gjennomgang av ingrediensene grønn te, grønn kaffe og chili. Koffein kan du lese om på denne siden.

Chili

Chili er definitivt en viktig ingrediens i MyoBurn og en rekke forskere har påvist en betydelig slankeeffekt. En av forklaringene på det er som følger. Kroppen bruker mye energi på varmeproduksjon og denne mengden økes ved inntak av chili. Kaloriforbrenningen økes med andre ord og det gir økt fettforbrenning. Denne effekten forsterkes fordi chili kan omdanne hvitt fett til brunt fett. Det gir en god slankeeffekt fordi hvite fetceller lagrer fett, mens brune fettceller forbrenner fett. Forskere ved University of Wyoming har påvist dette og minst to overbevisende studier finnes publisert i British Journal of Nutrition.

Grønn te

MyoBurn inneholder også grønn te som er en ingrediens det har blitt forsket veldig mye på. Forskere ved Penn State Universitetet har gått gjennom mye av denne forskningen og konkludert med at grønn te kan anbefales til slanking. Videre har Medical News Today omtalt en serie på 12 vitenskapelige artikler som dokumenterer slankeeffekten fra grønn te. Denne slankeeffekten er først og fremst økt fettforbrenning, som følge av økt energiomsetning og som følge av at en større andel kroppsfett forbrennes.

Grønn kaffe

Grønn kaffe sørger for at MyoBurn inneholder en unik kombinasjon av ingredienser og dette ekstraktet gir tre store fordeler. Disse er redusert søtsug, redusert opptak av karbohydrater, samt økt fettforbrenning. Slankeeffekten er i følge studier god og et månedlig vekttap på opp mot 2 kilo har blitt påvist fra denne ingrediensen alene. Mer informasjon om slankeeffekten fra grønn kaffe har vi lagt ut her. Tips om hvor du kan kjøpe MyoBurn finner du lenger opp i denne artikkelen. Ellers anbefales siden Laglig Recept for våre svenske lesere.

Her finner du flere slanketips

bottom of page