top of page

Rawburn - For økt fettforbrenning og raskt vekttap

Rawburn er et slankeprodukt som virkelig kan øke fettforbrenningen, en påstand som støttes av uavhengig forskning. Det finnes nemlig en rekke studier som viser at det viktigste virkestoffet i Rawburn gir et betydelig vekttap innen forholdsvis kort tid. Her er litt fakta om disse slankepillene, samt en link til det beste tilbudet på Rawburn.

NB: Den siste tiden har det kommet en rekke klager på firmaet som selger RawBurn. Disse klagene skyldes ikke selve effekten, men salgsbetingelser og priser. Kort forklart er dette en useriøs forhandler som du bør holde deg unna. Ingrediensen ferske grønne kaffebønner er imildertid fremdeles et effektivt slankemiddel som du blant annet finnes i CoffeeForte.

Ferske grønne kaffebønner

Det er ekstrakt fra ferske grønne kaffebønner som gjør Rawburn til et effektivt slankemiddel og som du kan lese om nedenfor, så er det en usedvanlig godt dokumentert slankeingrediens. Mer presist forklart, er det klorogensyre utvunnet fra ferske grønne kaffebønner som gir en betydelig slankeeffekt. Denne effekten oppnås for øvrig ikke fra vanlig kaffe, noe som skyldes at klorogensyre går tapt ved brenning av kaffebønner. Legg ellers merke til at klorogensyre er en ufarlig og helt naturlig ingrediens som lenge har vært benyttet for sine helsefordeler.

Hvordan virker Rawburn?

Ekstrakt fra ferske grønne kaffebønner (med klorogensyre) er hovedingrediensen i Rawburn og det betyr at det først og fremst er en betydelig økt fettforbrenning du kan forvente. Den oppnås først og fremst fordi dette ekstraktet øker forbrenningen av kalorier, men ferske grønne kaffebønner er også kjent for å virke dempende på prosessen hvor kalorier tas opp i kroppen og lagres som kroppsfett. Ellers nevnes det at Rawburn også skal ha en dempende effekt på appetitten, noe som kan gi et ytterligere vekttap.

Forskning og studier

Det finnes i dag en god del forskning og flere overbevisende studier som gjør det vanskelig å være uenig i påstanden om at Rawburn er et effektivt slankemiddel. Faktisk fremstår dette slankeproduktet som et meget godt alternativ i kampen mot overvekt, noe som må kunne betegnes som en god nyhet. I neste avsnitt finner du en del eksempler på studier som viser at ferske grønne kaffebønner kan hjelpe deg ned i vekt. Det er troverdige studier som har gitt denne slankeingrediensen mye positiv medieoppmerksomhet, blant annet på nettsidene til Discovery channel og CBS.

Eksempler på dokumentasjonen

En av studiene som dokumenterer slankeeffekten fra Rawburn ble faktisk presentert live i programmet til den populære Dr. Oz og det med alle testpersonene til stede. I denne studien deltok nærmere 100 testpersoner som ble delt i to grupper, hvorav den ene gruppen fikk ekstrakt fra ferske grønne kaffebønner, mens den andre gruppen fikk et placebo. Resultatet fra studien var at gruppen som fikk ferske grønne kaffebønner i snitt oppnådde en dobbelt så stor vektreduksjon.

En annen relevant studie er omtalt på en rekke nettsted, inkludert BioMedCentral, oppnådde testpersonene et gjennomsnittlig vekttap på hele 6 prosent. Denne studien varte i 8 uker og testpersonene fikk også her ekstrakt fra ferske grønne kaffebønner. Videre fikk de beskjed om ikke å foreta endringer i kosthold eller fysisk aktivitetsnivå.

Den mest omtalte studien på ferske kaffebønner er blant annet publisert på det meget anerkjente nettstedet ncbi.nlm.nih.gov og denne studien gir en sterk indikasjon på at Rawburn virkelig kan hjelpe mot overvekt. Denne studien hadde nemlig en varighet på hele 22 uker og i den perioden oppnådde testpersonene et gjennomsnittlig vekttap på hele 8 kilo. Testpersonene fikk for øvrig ekstrakt fra grønne kaffebønner, i pilleform, tre ganger daglig.

bottom of page