top of page

RedXForte - Kosttilskudd for Slanking

RedXforte er et naturlig kosttilskudd som blant annet har vist å kunne redusere kroppens opptak av fett, samt å gi økt fettforbrenning. I denne artikkelen ser vi nærmere på dette slankeproduktet som inneholder flere veldokumenterte virkestoff. Nederst på siden finner du de beste tilbudene på RedXforte.

Om RedXForte

Ingrediensene Fucoxanthin, Acai, Neopuntia og Krom gjør dette til et slankeprodukt som først og fremst kan hjelpe deg å oppnå ønsket vekttap, men virkestoffene i RedXForte har også dokumentert effekt i forhold til andre helsefordeler. Blant annet inneholder Acai verdens sterkeste konsentrasjon av antioksidanter, samt en rekke viktige næringsstoffer som vitaminer, mineraler og omega-3. For informasjon om de positive effektene fra disse virkestoffene henviser vi til Helsedirektoratets nettsider. I denne artikkelen fokuserer vi nemlig på slanking og da er det først og fremst ingrediensene Fucoxanthin og Neopuntia som er av interesse.

Om effekten

Det er som nevnt økt fettforbrenning (fra Fucoxanthin), samt en reduksjon i kroppens opptak av fett (fra Neopuntia) som gjør RedXForte til effektive slankepiller, men dette kosttilskuddet skal også virke dempende på appetitt og søtsug. Sistnevnte er imidlertid ikke en effekt som er godt dokumentert og således ikke noe vi legger vekt på. Da stiller det seg annerledes med effekten fra Fucoxanthin og Neopuntia som er godt dokumenterte ingredienser.

Effekt fra Neopuntia

Neopuntia som er hentet fra kaktusplanten Opuntia ficus-indica er den ingrediensen som sørger for at RedXForte reduserer kroppens fettopptak. Mer presist har NeOpuntia den egenskapen at det binder til seg fett og fett i mage og tarmsystemet. Dette blir så til en slags geleaktig substans som kroppen kan kvitte seg med uten at fettet fordøyes og lagres på kroppen. Hvor mye av fettet som på denne måten fjernes fra kroppen vil varier fra person, til person, men studier viser at RedXforte kan blokkere opptil 28 prosent av kroppens fettopptak. Det er en betydelig mengde som vil utgjøre en stor forskjell i forhold i forhold til slanking.

Dokumentasjon på Neopuntia

Det finnes mye tilgjengelig dokumentasjon på at Neopuntia og dermed også RedXForte blokkerer kroppens fettopptak og dette virkestoffet er faktisk utviklet og patentert av det meget anerkjente Bio Serare Labs i Frankerike, noe som tilsier kvalitet. Når det gjelder studier ble det allerede for mer enn ti år siden utført en studie hvor testpersonene som fikk Neopuntia oppnådde en betydelig reduksjon i kroppens opptak av fett, sammenlignet med kontrollgruppen som kun fikk et placebo. Videre ble det i 2006 utført en omfattende dobbeltblind-studie som også viste at Neopuntia har en positiv innvirkning på kolesterolet. Vi nevner også at Bio Serara Labs selv har foretatt kliniske studier som viser at Neopuntia er effektiv for deg som har behov for varig vekttap.

Fucoxanthin

RedXForte inneholder som nevnt også virkestoffet Fucoxanthin og dermed får du en sterkere slankeeffekt enn ved å benytte kosttilskudd som kun inneholder Neopuntia. Når det gjelder Fucoxanthin, så hentes dette virkestoffet fra sjøalgen Wakame og dette er en velkjent ingrediens som benyttes i en rekke slankeprodukter. Det skyldes at Fucoxanthin gir økt fettforbrenning, noe blant annet Britisk og Japanske studier dokumenterer. I tillegg kan vi nevne en omfattende russisk studie hvor 150 personer deltok. Testpersonene foretok ingen endinger i livsstil, bortsett fra ar de fikk et kosttilskudd med Fucoxanthin og resultatet var at de i snitt oppnådde et vekttap på omtrent kilo.

Effektiv Kosttilskudd

RedXForte fremstår definitivt som et effektivt slankemiddel med veldokumenterte virkestoff og både Neopuntia og Fucoxanthin er så effektive i forhold til slanking at de selges som egne slankeprodukt. Med RedXForte får du dobbel effekt med begge disse ingrediensene, samt andre positive helseeffekter fra ingrediensene Acai og Krom. Legg ellers merke til at RedXForte vil gi raskere effekt enn de fleste andre slankeprodukt, noe som blant annet skyldes blokkeringen av kroppens fettopptak. Legg også merke til at dette er et rimelig slankemiddel som koster omtrent 250 kroner for en måneds forbruk.

RedXForte finnes ikke lenger, men her kan du lese om en enda mer effektiv fettbinder

Her kan du lese om slankenyheten MyoBurn

Kilder:

neopuntia.com - vitaminexpress.org

altmedicine.about.com - Slankeprodukt.org

bottom of page