top of page

Kan du slanke deg med Royal Burner?

Er Royal Burner er slankeprodukt som kan hjelpe deg ned i vekt? Det spørsmålet skal vi forsøke å besvare i denne artikkelen hvor vi ser nærmere på dette slankeproduktet. Utgangspunktet for vår vurdering er ingrediensene benyttet i Royal Burner og ikke minst den forskningen som er gjort på slankeeffekten fra disse ingrediensene.

Om Royal Burner

Royal Burner er et naturlig slankeprodukt og kan dermed selges reseptfritt her til lands. Videre er Royal Burner er forholdsvis rimelig kosttilskudd som koster 299 kroner for en måneds forbruk. De aktive ingrediensene i dette slankeproduktet er glucomannan, grønn kaffe, bringebær, afrikansk mango, krom og Vitamin B3. De tre førstnevnte ser vi nærmere på i de neste avsnittene afrikansk mango har vi vurder i denne artikkelen. Krom er ingrediens som motvirker søtsug, mens Vitamin B3 er viktig for energiomsetningen. Her finner du informasjon om hvordan du kan kjøpe Royal Burner

Vår vurdering

Å vurdere et reseptfritt slankeprodukt som Royal Burner betyr i utgangspunktet at tiden går med til å lære mest mulig om ingrediensene. På grunn av kostnadene finnes det nemlig sjeldent studier på slike produkter og dermed må vi se på studier og annen forskning knyttet til de benyttede ingrediensene. Det har vi også gjort når det gjelder Royal Burner og her finnes det en god del forskning som gir et godt grunnlag for å vurdere hvor godt Royal Burner funker.

Grønne kaffebønner

Dette er en av de aktive ingrediensene i Royal Burner og det finnes en god del studier som gir et godt grunnlag for å vurdere slankeeffekten fra grønne kaffebønner. Felles for disse studiene er at de er positive og det finnes således liten grunn til å tvile på at denne ingrediensen virkelig gir en merkbar slankeeffekt. Blant annet har vi kommet over en 22 ukers studie hvor testpersonene i snitt gikk ned hele 7 kilo og det utelukkende ved hjelp av ferske grønne kaffebønner.

Vi fant også en 12 ukers studie publisert i tidsskriftet Metabolic Syndrome and Obesity Journal hvor testpersonene i snitt gikk ned 7 kilo og også norske forskere har påvist slankeeffekten fra grønne kaffebønner er for øvrig delvis økt forbrenning og delvis at mengden karbohydrater som tas opp i kroppen blir redusert. At Royal Burner inneholder ekstrakt fra grønne kaffebønner må med andre ord sees på som et stort pluss.

Glucomannan

Royal Burner inneholder også glucomannan som er et naturlig kostfiber utvunnet fra konjakrot og slankeeffekten fra denne ingrediensen er det enkelt å vurdere. Det har nemlig Europeiske helsemyndigheter allerede gjort for oss og deres konklusjon er som følger. Glucomannan kan anbefales til slanking! 

Legg merke til at det er første gang en slik godkjennelse er gitt til et naturlig virkestoff og at godkjennelsen er gitt etter en meget grundig gjennomgang av studier og annen forskning. Effekten fra glucomannan er først og fremst en betydelig økt metthetsfølelse, men nye undersøkelser viser også at denne ingrediensen kan binde opp og fjerne fett. Det at Royal Burner inneholder glucomannan gir et stort pluss i margen.

Bringebær keton

Dette er også en viktig ingrediens i Royal Burner, selv om den for mange er lite kjent. Riktignok har det blitt skrevet en god del om bringebær keton og ekstrakt den siste tiden, men for det store flertallet er nok slanking og bringebær en ukjent kombinasjon. Bringebær keton er et molekyl som finnes i bringebær og dette er en antioksidant som blant annet gir smak. I forhold til slanking er det slik at bringebær keton øker frigjøringen av adiponektin i kroppen. 

Adiponektin er et proteinhormon som styrer et antall metabolske prosesser i kroppen som for eksempel glukosereguleringen og fettsyrekatabolismen, som i sin tur styrer fettforbrenningen. Blant studiene som støtter denne påstanden finner vi en studie omtalt på nettstedet examine.com og publisert i tidsskriftet Journal Life Sciences. At Royal Burner inneholder bringebær keton må også kunne betegnes som positivt.

Konklusjonen

Med bakgrunn i studier på ingrediensene benyttet i Royal Burner er vår vurdering at dette slankeproduktet vil gi en betydelig slankeeffekt. Grønne kaffebønner og glucomannan er sannsynligvis de to mest effektive slankeingrediensene som finnes og afrikansk mango og bringebær keton stiller ikke langt bak. Dersom du ønsker hjelp til slankingen er med andre ord Royal Burner et meget godt valg. 

Her finner du tips om slankekaffe

Her finner du tips om flere produkter med glucomannan

bottom of page