top of page

Kan du bli slank med Chili Burner

Ja, Chili Burner er et slankeprodukt som etter all sannsynlighet kan hjelpe deg ned i vekt. Den påstanden kommer vi med på grunn av effektive ingredienser med godt dokumentert slankeeffekt, noe du finner mer informasjon om nedenfor. Der finner du også informasjon om bestilling og pris, samt et godt tilbud på Chili Burner.

Kort om slankeeffekten

Økt fettforbrenning er det du ført og fremst kan forvente fra Chili Burner, som inneholder flere ingredienser kjent for sine fettforbrennende egenskaper. Mer presist vil det si at disse ingrediensene både er kjent for å øke forbrenningen av kalorier, samt for å frigjøre fett fra kroppens fettceller slik at dette i større blir benyttet som kroppens drivstoff. Legg ellers merke til at noen av ingrediensene benyttet i Chili Burner også inneholder viktige vitaminer og mineraler som det er spesielt viktig å få i seg i perioder med slanking.

Ønsker du å forsøke Chili Burner?

Nedenfor finner du informasjon om ingredienser og dokumentasjon, men først litt om selve produktet ChiliBurner som det absolutt kan være verdt å forsøke. Med bakgrunn i ingrediensene vil vi faktisk gå så langt som å si at det er prøve Chili Burner er et godt slanketips. Når det gjelder selve produktet, så har det vært på markedet en god stund og selskapet som står bak er blant de mest seriøse i bransjen. Videre kan det nevnes at dette slankemiddelet selges som abonnement, uten bindingstid. Det kan også nevnes at prisen for en måneds forbruk kun er på 159 kroner pluss frakt, samt at du som ny kunde kan benytte deg av et velkomsttilbud hvor du kun betaler frakt for en måneds forbruk. Tilbudet er avsluttet, men Her kan du kjøpe Chili Burner

Ingredienser og dokumentasjon

Med litt innsats og tålmodighet, så er det mulig å finne mye informasjon om slankeingredienser, forskning og annen relevant dokumentasjon. Det har vi gjort når det gjelder Chili Burner og det finnes usedvanlig mye tilgjengelig informasjon om ingrediensene benyttet i disse slankepillene. I utgangspunktet er det et godt tegn som tyder på et troverdig slankemiddel. Dersom det ikke finnes informasjon om virkestoffene i slankepiller, så betyr nemlig det at det er snakk om et heller tvilsomt produkt. Her er en kort gjennomgang av informasjonen vi har funnet om ingrediensene benyttet i Chili Burner, ingredienser som etter all sannsynlighet vil gi økt fettforbrenning.

Chilipepper

Chilipepper er som navnet tilsier en viktig ingrediens i Chili Burner og det er også en velkjent slankeingrediens som benyttes i en rekke forskjellige slankeprodukter. Når det gjelder slankeeffekt, så er chilipepper kjent for å stimulere forbrenningen, samt for å gi metabolismen en kickstart. Det er for øvrig et betydelig økt energiforbruk knyttet til kroppens varmeproduksjon som er årsaken til at chilipepper gir økt fettforbrenning. Når det gjelder dokumentasjon kan det nevnes en studie publisert i anerkjente British Journal of Nutrition. Denne studien ble foretatt av Canadiske forskere som konkluderte med at chili øker forbrenningen. Disse forskerne fant også ut at chili øker andelen fett som forbrennes, sett i forhold til andelen karbohydrater.

Grønn te

Ekstrakt fra grønn te er også en viktig ingrediens i Chili Burner og også dette er en populær slankeingrediens benyttet i en rekke kosttilskudd. Når det gjelder slankeeffekten, så er grønn te først og fremt kjent for å øke forbrenningen av kalorier, samt for å frigjøre fett fra kroppens fettlager. Når det gjelder dokumentasjon, så finnes det en lang rekke studier som støtter påstanden om at denne ingrediensen virkelig funker. Disse studiene er gjennomgått av forskere ved Penn State Universitetet som konkluderte med at grønn te kan anbefales til slanking. Enkelt studier finner du i tidsskriftene American Journal of Clinical Nutrition og Phytomedicine.

Dill og ingefær

Også disse ingrediensene finnes i Chili Burner og spesielt ingefær har vist seg å kunne gi en betydelig slankeeffekt. Det skyldes først og fremst den fettforbrennende effekten til denne ingrediensen, en påstand som støttes av forskning foretatt ved Maastricht University i Nederland. Her kan du lese mer om slankeeffekten fra ingefær. Når det gjelder dill, så har denne ingrediensen i 2000 år blitt benyttet på grunn av sine helsebringende egenskaper, inkludert slanking. Videre inneholder dill en rekke viktige mineraler og vitaminer. Her kan du lese mer om helsefordelene fra dill.

bottom of page