top of page

Slankepakken som virker

Nå kan du bestille en slankepakke som inneholder to meget effektive slankeprodukter. Slankeproduktene vi tenker på er GlucoTrim som inneholder glucomannan og GreenLiq som inneholder grønn te. Dette er sannsynligvis de to best dokumenterte ingrediensene som finnes og nå får du begge disse slankemidlene til en rimelig pris.

En unik slankepakke

I menyen finner du en rekke produltomtaler og slanketips om det aller meste, men få av slanketipsene kan måle seg med dette. Forsøk denne slankepakken i kombinasjon med litt mosjon og ett litt lavere inntak av kalorier. Det er et slanketips som garantert vil gi resultater og kutt i kaloriinntaket blir faktisk riktig så enkelt. GlucoTrim er nemlig et slankeprodukt som øker metthetsfølelsen betydelig, men GreenLiq blant annet hjelper mot søtsuget.

Litt om GlucoTrim

GlucoTrim inneholder som nevnt glucomannan og det er en helt unik ingrediens. Unik fordi EU sitt ekspertpanel har godkjent at den anbefales til slanking. En slik godkjennelse har aldri tidligere blitt gitt og den sier mye om hvor godt dokumentert effekten er. Vi har for øvrig omtalt slankeeffekten fra glucomannan i denne artikkelen, men siden den gang har nye studier blitt publisert. Disse viser blant annet at glucomannan kan ta til seg og fjerne fett fra maten vi spiser og i tillegg dempe søtsuget. Først og fremst er imidlertid GlucoTrim et slankeprodukt som øker metthetsfølelsen før et måltid og som så sørger for at denne følelsen varer lengre. Resultatet blir at du kan kutte kalorier uten den ødeleggende sultfølelsen.

Litt om GreenLiq

Det andre produktet i denne slankepakken inneholder grønn te og også her er effekten meget godt dokumentert. Mens, GlucoTrim først og fremst hjelper deg å kutte kalorier vil GreenLiq øke forbrenningen noe som er viktig for en sunn og varig vektreduksjon. I tillegg virker grønn te ved å dempe søtsuget, slik at du unngår usunn småspising. Det finnes for øvrig en rekke andre slankeprodukter som inneholder grønn te, da gjerne i kombinasjon med andre ingredienser. 

Studier viser at dette funker

Det har blitt foretatt en rekke studier hvor slankeeffekten fra grønn te og glucomannan har blitt åvist og vi kan med andre ord trygt slå fast at denne slankepakken funker. Slankeeffekten fra glucomannan er som nevnt så godt dokumentert at EU har godkjent markedsføring med påstander om en slankende effekt. Når det gjelder slankeeffekten fra grønn te finner du en rekke relevante studier omtalt på dette nettstedet og her kan du lese om godkjennelsen av glucomannan.

Vår konklusjon

To slankeprodukter koster naturlig nok noe mer enn ett produkt, men denne slankepakken får du til en helt grei pris og viktigst av alt, den funker. GreenLiq og GlucoTrim er to slankeprodukter som utfyller hverandre og som er så effektive at de også hver for seg vil gi de fleste merkbare resultater. Dersom du ønsker hjelp til å gå ned i vekt er denne nye slankepakken (2016) muligens det aller beste alternativet som finnes.

bottom of page