top of page

Slanketips

Har du behov for å bli kvitt noen kilo? Det finnes en rekke slanketips som både kan gi deg inspirasjon og nyttig veiledning til hvordan du skal gå frem for å lykkes med slanking. I menyen finner du flere artikler med slanketips om trening, slankepiller og fettforbrenning. I denne artikkelen presenterer vi noen generelle slanketips som vi satser på kan hjelpe deg til å komme i gang med din slanking. Ellers anbefales denne artikkelen hvor du finner nyttige tips, samt våre 48 slanketips for økt fettforbrenning.

Riktig Slanking

Å velge riktig slanking er avgjørende for mulighetene til varig vekttap. Med riktig slanking tenker vi både på hva som generelt sett er riktig slanking, samt hva som er riktig slanking for deg. Store individuelle forskjeller betyr nemlig at et slanketips som har hjulpet naboen ikke behøver å være et tips du bør følge. Et par generelle slanketips bør likevel alle følge og da tenker vi først og fremst på at du bør unngå for rask slanking og at et sunt vekttap vil si at du både er fysisk aktiv og at du foretar sunne endringer i kostholdet.

Når det gjelder hva som er riktig slanking for deg, så er du den som er best skikket til å avgjøre det. Dine fysiske forutsetninger, ditt nåværende kosthold, dine mål og ønsker, samt din motivasjon er faktorer du bør legge til grunn. Her på Slanketips & Fettforbrenning finner du en rekke slanketips, men det er du som bør avgjøre hvilke slankemetoder som egner seg for deg. Hva er du motivert for? Hvilke endringer vil gi deg best effekt?

Enkelt i teorien

Slankinger er i teorien svært enkelt. Forbrenn flere kalorier enn det du får i deg og du vil oppnå vekttap. Nå er det som mange har fått erfare langt i fra enkelt å gjennomføre dette i praksis, men likevel er dette et slanketips som kan gi god hjelp. At slanking er teorien er enkelt betyr nemlig at du ikke behøver å betale for kostbare slankekurer eller for slanketips fra diverse eksperter. Du kan selv gjøre endringer i kosthold slik at inntaket av kalorier reduseres og du kan selv velge egen trening slik at du oppnår høyere fettforbrenning. Litt enkelt kan vi nemlig også si at fettforbrenning i teorien er enkelt. All trening gir høyere forbrenning av kalorier som betyr høyere fettforbrenning.

Kosthold

Sammen med trening og eventuelt slankepiller er endringer i kosthold de mulighetene du har til å lykkes med slanking. Som nevnt er slanking enkelt i teorien og all reduksjon i inntaket av kalorier vil i utgangspunktet gi en positiv slankeeffekt. Du kan naturligvis velge lavkarbo eller andre slankekurer som fokuserer på bestemte matvarer, men det er langt i fra nødvendig. Vårt slanketips er at du tenker gjennom hvilke endringer du kan leve med over tid. Å sulte seg slank kan nemlig de aller fleste klare, og den store utfordringen ligger ikke i vektreduksjon, men i å oppnå varig vekttap. Her finner du tips for kosthold. Her finner du tips for middag.

Trening

Trening er som nevnt en av mulighetene du har til å lykkes med slanking og høyere fettforbrenning er noe du kan du oppnå med alle slags aktiviteter. Alt i fra hobbyaktiviteter til husarbeid og aktiv idrett vil gi økt forbrenning av kalorier og dermed gode muligheter til vekttap. Vårt slanketips er først og fremst at du er fysisk aktiv og at du velger trening ut i fra dine forutsetninger og din motivasjon. En rekke studier viser nemlig at du gjennom trening, betraktelig vil øke mulighetene til varig vekttap. I menyen finner du en rekke slanketips om trening og fettforbrenning, men husk å tilpasse tips og trening til dine forutsetninger. Det viktigste er at du faktisk trener og at du ikke gir opp på grunn av at du valgte trening som viste seg for krevende. Her finner du slanketips om trening

Kunnskap

Kunnskap om trening, kosthold og fettforbrenning vil etter vår mening øke dine muligheter til å lykkes. Litt grunnleggende kunnskap er alt som skal til for å kunne foreta smarte valg i forhold til trening og kosthold, og samtidig vil mer kunnskap automatisk gjøre deg mer bevisst i forhold til de valgene du daglig foretar. I tillegg vil bedre kunnskap om slanking føre til trygghet i forhold til de valgene du tar, noe som igjen kan gjøre underverker for motivasjonen. Vårt slanketips i denne sammenheng er at du så absolutt bør sette av et par timer til å lære det mest grunnleggende om fettforbrenning og kosthold. I tillegg til å øke sjansen til og lykkes er det faktisk også svært så interessant. I artikkelen Slanking finner du litt grunnleggende fakta. På disse nettsidene finner du tips og fakta om kosttilskudd

bottom of page