top of page

48 Slanketips for bedre fettforbrenning del 3

Slanketips 25

En annen mulighet til å opprettholde motivasjonen er å bytte treningsmetoder slik at du ikke går lei av ensformig trening. En annen fordel med dette er at variasjon forhindrer at kroppen tilpasser seg et fast treningsmønster, noe som kan medføre en reduksjon i kaloriforbruket.

Slanketips 26

Dersom du har dårlig tid kan 2-3 minutter med maks intensitet være nok til å øke fettforbrenningen. Det hevder i alle fall forskere ved University of Edinburgh som i en studie fant at svært kort, men intens daglig trening ga en betydelig slankeeffekt.

Slanketips 27

En av flere fordeler med sykling er økt fettforbrenning og muligheter til variert trening. Ved å variere terreng og intensitet kan du blant annet både få effektiv utholdenhets- og styrketrening. Spinning er også et godt alternativ. Her finner du tips om kaloriforbruk, slanking og sykling.

Slanketips 28

Ekstreme lavkaloridietter fører i utgangspunktet til at mesteparten av vekttapet skjer i form av vann og muskeltap. Da er styrketrening ekstra viktig dersom du også skal få fart på fettforbrenningen, samt for å unngå jojo-slanking.

Slanketips 29

Et eple til dagen skal ifølge flere amerikanske nettsteder kunne gi økt fettforbrenning. I følge de samme nettstedene inneholder også epler virkestoffer som kan gi økt muskelmasse og økt utholdenhet. Uansett er det å spise eple et godt slanketips fordi det gir mye metthetsfølelse i forhold til kalorimengden.

Slanketips 30

Flere nye studier viser at det å spise gurkemeie kan hjelpe i kampen mot fedme. Det skyldes at dette krydderet skal kunne gi økt fettforbrenning. Karriretter kan med andre ord være god slankemat, så lenge du passer på det totale kaloriinntaket.

Slanketips 31

Dersom du driver med styrketrening, bør du med tanke på fettforbrenning unngå treningsapparater og heller gå for de gode gamle vektene. I følge eksperter forbrenner du flere kalorier fordi du også må bruke muskler til å stabilisere disse vektene.

Slanketips 32

I følge den anerkjente professoren Darlene Sedlock så er det ikke mulig å punktslanke seg. Hennes slanketips er derfor at du velger fysiske aktiviteter som aktiviserer hele kroppen, noe som skal gi mest effektiv fettforbrenning.

Slanketips 33

All fysisk aktivitet øker forbruket av kalorier og til syvende og sist betyr det økt fettforbrenning. Et godt slanketips er derfor å bevege deg så ofte du kan, både innendørs og utendørs. Vær den som henter posten, som klipper plenen, som støvsuger og som går i butikken. Har du lagt merke til at rastløse personer som regel ikke er overvektige?

Slanketips 34

Det kan svare seg å begynne treningen med høy intensitet for så å redusere intensiteten, vel å merke dersom målet først og fremst er økt fettforbrenning. En ny amerikansk studie viser nemlig at personer som gjør dette øker den totale forbrenningen.

Slanketips 35

Det finnes flere gode grunner til å spise frokost og en av disse er at et tidlig måltid setter fart på forbrenningen. Legg også merke til at en fiberrik frokost har vist seg å redusere sultfølelsen senere på dagen.

Slanketips 24

Trivsel er viktig for å kunne opprettholde motivasjonen for slanking og derfor bør du forsøke å finne fysiske aktiviteter som du i alle fall ikke hater. Det er bedre å gå en kort tur hver dag, enn å jogge hver dag i 1 uke for så å gi opp hele treningen. Her finner du tips om fysisk aktivitet

bottom of page