top of page

Tea Zero - Slanke Te som Virker

Tea Zero er en ny og velsmakende slanke te som nå endelig er tilgjengelig i Norge. Det er en særdeles god nyhet fordi Tea Zero inneholder en unik kombinasjon av effektive virkestoffer med dokumentert slankeeffekt. I denne artikkelen finner du fakta om effekten og ingrediensene, samt dokumentasjon på at Tea Zero er en effektiv slanke te. Nederst på siden finner du tilbud på Tea Zero.

Unik Slanke Te

Både grønn te og ferske grønne kaffebønner er velkjente ingredienser som benyttes i flere effektive slankeprodukter. At disse ingrediensene kombineres i et og samme produkt er imidlertid unikt og det gjør Tea Zero til et usedvanlig effektivt slankemiddel. Det er en påstand som støttes av flere uavhengige studier, noe du kan lese mer om i de neste avsnittene. Men, først ser vi litt på hvilken slankeeffekt du kan forvente fra Tea Zero. 

Produktet er utgått, men det finnes gode alternativer som MetaBurn og GreenLiq

Om slankeeffekten

Dette er først og fremst en slanke te som gir økt fettforbrenning. Mer presist vil det si at virkestoffene i Tea Zero både gir betraktelig økt forbrenning av kalorier, samt frigjør fett fra kroppens fettceller. Som du kan lese i de neste avsnittene er dette påstander som dokumenteres av en rekke studier foretatt ved anerkjente forskningsinstitusjoner. Ved siden av høyere fettforbrenning vil også Tea Zero gi økt metthetsfølelse og i tillegg dempe søtsuget. Det er naturligvis også til stor hjelp i forhold til slanking.

Grønn Te

Ekstrakt fra grønn te er som nevnt en av to viktige ingredienser i Tea Zero og dette er en med all sannsynlighet den best dokumenterte ingrediensen som benyttes i slankeprodukter. Det skyldes at det er foretatt svært mange omfattende og uavhengige studier og forskere ved det anerkjente Penn State (The Pennsylvania State University) har gått gjennom flere av disse. Deres konklusjon er ganske enkelt at grønn te kan anbefales til slanking fordi den gir økt fettforbrenning. Når det gjelder enkeltstudier kan vi nevne at leger ved Universitetet i Geneve i en nøye overvåket klinisk studie har bevist at ekstrakt fra grønn te gir økt forbrenning av kalorier. Vi kan også nevne en studie publisert i tidsskriftet American Journal of Physiology som viste at grønn te gir økt fettforbrenning, samt en omfattende studie publisert i tidsskriftet Phytomedicine som viste at slankeprodukt med grønn te gir et betydelig vekttap. Det finnes også en rekke andre studier som beviser at Tea Zero er en effektiv slanke te. Dersom du ønsker et annet kosttilskudd anbefales helseprodukter.org hvor du blant annet kan lese om midler mot hårtap.

Grønne Kaffebønner

Ferske grønne kaffebønner inneholder virkestoff som går tapt ved brenning av vanlig kaffe og det er disse som er benyttet i Tea Zero. Sammen med virkestoffene i grønn te gir det en unik slankekombinasjon og en slankete som det ikke finnes maken til. Også når det gjelder grønne kaffebønner viser studier at det først og fremst er økt fettforbrenning som oppnås, noe vi antar de fleste vil være svært så fornøyde med. En av studiene dokumenterer denne påstanden ble foretatt ved universitetet i Bordeaux, mens en annen studie ble publisert i det franske tidsskriftet Phytothérapie. Resultatet av denne studien var at testpersonene som fikk ekstrakt fra grønne kaffebønner i løpet av 60 dager oppnådde et gjennomsnittlig vekttap på hele 5 kilo. Da grønne kaffebønner bare er en av to viktige ingredienser i Tea Zero, tilsier denne studien at vi her snakker om en slanke te som langt overgår de fleste andre slankeprodukter. Det finnes en rekke andre publiserte studier som også beviser at grønne kaffebønner gir økt fettforbrenning, blant annet på det velrennomerte nettstedet BioMedCentral. Ellers nevner vi at denne ingrediensen også har fått positiv omtale for sin slankeffekt på nettsidene til Discovery Channel.

Vår Konklusjon

Tea Zero fremstår ikke bare som en unik slanke te. Dette er et slankemiddel som langt overgår de aller fleste slankeprodukter som selges her til lands. Den unike kombinasjonen av grønn te og grønne kaffebønner betyr enkelt og greit at Tea Zero er en effektiv fettforbrenner som vil kunne gi et betydelig vekttap. Vi har absolutt ingen betenkeligheter med å anbefales denne slanketeen som faktisk er rimelig sammenlignet med andre slankeprodukter. Benytt linken nedenfor for mer info og det beste tilbudet på Tea Zero.

Kilder:

hsvetol.com

dietspotlight.com

dsc.discovery.com

sourcewire.com

biomedcentral.com

wildflavors.com

bottom of page